murAman
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
murAman

crAzy DEvİL

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Fransız gazeteci McLaren'dan özür diledi

YazarMesaj
crazy devil
Admin
crazy devil

Fransız gazeteci McLaren'dan özür diledi Empty
MesajKonu: Fransız gazeteci McLaren'dan özür diledi   Fransız gazeteci McLaren'dan özür diledi Icon_minitimePerş. Kas. 01, 2007 5:55 pm

Formula 1'in önde gelen gazetecilerinden Luc Domenjoz, İnterlagos'taki vites kutusu arızasına ilişkin olarak Lewis Hamilton'la ilgili yaptığı haberin doğrudan İngiliz pilotun açıklamasına dayanmadığını itiraf ederek, McLaren'dan özür diledi. Montreal'de yayınlanan La Presse gazetesi, Hamilton'ın yanlış bir butona basarak vites kutusu problemine neden olduğu belirtilmişti.
Haber çok kısa süre içinde internetteki haber sitelerinde yayınlanmıştı. Yapılan yorumlarda bunun, Hamilton'ın Brezilya'da baskı altında yarıştığının bir kanıt olduğu ileri sürülmüştü.
Buna karşın haberle ilgili bir açıklama yapan Domenjoz, Hamilton'ın mühendislerine söylediği iddia edilen bir açıklamayı gazeteciler arasında konuşulurken duyduğunu ve bu bilginin gerçek olduğunu düşünürek haberi yazdığını belirtti.
F1 camiasının saygın gazetecilerden biri olan Fransız gazeteci, haberin aciliyeti olması nedeniyle Hamilton veya McLaren'a haberi doğrulatma imkanı bulamadığını söyledi.
Domenjoz ayrıca, "Hamilton'ın kendisiyle konuşmadan, ondan bir alıntı yapmam benim hatamdı. Haberi biraz beklettim ancak zaman baskısı altında olduğum için alıntıyı doğrudan kullanarak bir hata yaptım" şeklinde konuştu.
Haberin yayınlanmasının ardından McLaren'dan takım patronu Ron Dennis dahil, iddialara tepki gelmişti.
http://www.muraman1.yetkin-forum.com

Fransız gazeteci McLaren'dan özür diledi
1 sayfadaki 1 sayfası